Egevej 6, Harridslev, 8930 Randers NØ

142 kvm i ét plan med 4 gode værelser, dejlig have og udsigt til fjernvarme

I Harridslev, ca. 10 minutters kørsel fra Randers By, finder du denne overkommelige etplans villa med fire gode værelser og åben forbindelse mellem stue og køkken.
Villaen er hidtil blevet opvarmet med gas. Nu er der give lovning på, at der kommer fjernvarme i området - der er bevilget penge, og der holdes informationsmøde senere på efteråret.

Vi er på en fredelig villavej i et roligt kvarter i Harridslev, som er et godt og populært område for børnefamilier.

Huset fra starten af 70'erne er rigtig godt indrettet på samtlige 142 kvm: I den ene del af huset 4 gode soveværelser, et pænt badeværelse, et stort godt bryggers samt fordelingsgang og entré.
I den anden del af huset finder du spisekøkken og en rummelig stue med et dejligt lysindfald fra havesiden og udgang til havens terrasse.

Køkkenet har dobbelt dør til stuen, og det giver en fin åben forbindelse med stuen og den direkte udgang til haven.

Der vil være god lejlighed til at indrette stedet og opdatere det efter ønske og smag. Hvis altså ikke du bliver grebet af trenden og beslutter at bibeholde fx halvfjerdser-køkkenet, fordi det er så fuldstændig kitsch.

Indkørslen går langs huset og ender i en god carport samt et udhus. Herfra kan du gå ind i haven og fx nyde eftermiddagskaffen ved cafébordet i drivhuset eller solen henne på terrassen. Her er i øvrigt god plads til hyggelige aktiviteter for både børn og voksne sammen og hver for sig.

Harridslev byder på daglige indkøb, skole, børnehus, rideklub og andre sportsfaciliteter, som er ved at blive udbygget til sportscenter med fx fire fodboldbaner, tribune, petanque-bane og meget mere.

Der er heller ikke langt til Randers Fjord Golfklub (for alle uanset handicap) - og en helt skøn natur.
El-rapport: De få gule og røde mærker, der er, bliver repareret.
Tilstandsrapport: En tagplade bliver skiftet.

Kontakt os gerne for en fremvisning.