Torvet 3, 8581 Nimtofte

God rummelig bolig midt i Nimtofte

Rækkehus centralt i Nimtofte.En nydeligt og løbende moderniseret ejendom i det centrale Nimtofte udbydes nu til salg.Ejendommen er p.t. udlejet.De 120 kvm bolig ligger få meter fra byens dagligvarebutik og er i gåafstand til private børnehave/vuggestue. Bussen går desuden lige til døren.Boligen, der er med gulvvarme og luft- til vand-varmepumpe, har en rigtig fin ruminddeling. Indrettet med entré og gennemgående fordelingsgang og udgang til lille have med redskabsskur.
Her er 3 gode rummelige soveværelser - det ene med adgang fra entreen og med separat 'walk-in' - samt centralt hyggeligt køkken og stue, hvorfra der er adgang til de to øvrige soveværelser.
Nyere badeværelse med moderne indretning, klinker på gulvet, brusehjørne med buede glaslåger samt plads til vaskemaskine og tumbler.I overetagen er der 18 kvm godkendt til bolig, her er mulighed for at indrette et eller to yderligere værelser - der er p.t. alene en 'trappestige', og værelserne er ikke indrettet, men er dog anført i BBR. Med adgang fra haven er der en lav kælder, som strækker sig i hele husets dybde.Ejendommen ligger helt centralt på Djursland. Man kan glæde sig over at have nemt til Lübker spa, fiskesø, Djurs Sommerland og sommerferiebyer som Fjellerup og Bønnerup.Ring gerne allerede i dag for en fremvisning: 5055 7605