Færgevej 1, Uggelhuse, 8960 Randers SØ

Beliggenhed i særklasse: Uhindret vandudsigt fra185 kvm villa med 180 kvm muret udhus; to store grunde, den ene i vandkanten

To grunde på i alt 6.000 kvm, hvor den ene går helt til kanten af Randers Fjord; sæt jeres eget præg på de 185 kvm bolig og 180 kvm udhus.
Mulighed for egen bådplads.

Små 14 km til Randers, godt 30 km til Aarhus nord

Lystbådehavnen er ikke så stor, at stedet bliver 'oversvømmet' af folk og larm i sommersæsonen. Der er dog naturligvis hygge og liv i Uggelhuse Sejlklub.
Man kan fiske både fra kanten af fjorden og fra jolle/båd, og den umanerlig dejlige natur indbyder til sport og udeliv i stor stil.

Velkommen til 185 kvm bolig og 180 kvm udhus/værksted samt en dejlig og nem have med lille fiskedam og drivhus.

Ejendommen består af to grundstykker på samlet set ca. 6.000 kvm, den ene ned mod fjorden med anlagt køresti. Grunden er nabo til Uggelhuse Marina.
Indsejlingen dertil 2 meter dyb, og bassinet inderst 1,7 meter. Grunden har eget bolværk ved grunden - her kræves dog noget arbejde i f.m. oprettelse og vedligeholdelse/sikring af bådpladsen. Vanddybde ca. 1,5 meter. ~

I boligen finder du køkken, badeværelse, gæstetoilet, to store stuer og tre pæne værelser samt stort bryggers.
Vinduerne mod nord er fuldt ud skiftet, i de øvrige er der skiftet glas. Tag og træpillefyr samt i køkkenet komfur og opvaskemaskine er af nyere dato.

Via hoveddøren træder du direkte ind i husets store stue med spisebord i den ene ende nær køkkenet, stor sofaafdeling i den anden - og adgang til alle de øvrige rum.
Midt i stuen står husets brændeovn med stor muret skorsten med natursten.

Beliggende mod fjordsiden er der to værelser samt et rummeligt badeværelse med god plads til opbevaring. I samme side er der køkken med spiseplads og dejligste udsigt over vandet.

Via en lille fordelingsgang i modsatte side af stuen er der gæstetoilet og desuden dels adgang til det tredje af husets soveværelser, dels dør til et stort, lyst bryggers med udgang til haven, hvor der er træpillefyr og plads til vaskemaskine og tumbler samt opbevaring.

En dobbelt glasdør fører fra stuen ind i endnu en meget stor stue, der går i vinkel langs køkkenets vægge. Her er til den ene side udsigt til haven og vandet, og i modsatte side er der dør til have/fliseterrasse.

Dette er et virkelig sjældent fund.
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.