Færgevej 1, Uggelhuse, 8960 Randers SØ

6.000 kvm grund/e - helt til kanten af Randers Fjord; masser af plads i bolig og værksted; marina og smukkeste natur

Her er stedet for familien, der sejler, fisker, elsker naturen - og prioriterer et frit, fredeligt landliv. Velkommen til 185 kvm bolig, der ligger så tæt på Randers Fjord, at du kan du stå på din grund og fra kanten kigge lige ned i fjordvandet, før du kaster snøren ud.
Forklaringen er, at der er to ret lange grundstykker. På det ene stykke ligger boligen i en dejlig have med stensætning flere steder rundt langs de høje yderkanter og hæk, dels for læ, dels for hyggen. Her er desuden en køn lille dam med koi- og guldfisk, drivhus samt en ca. 180 kvm stor værkstedsbygning, hvor kun fantasien sætter grænser for anvendelsen. På flisearealerne er der plads til en ganske anselig bilpark.
Grunden nærmest fjorden har et par store træer stående til at give læ og har køresti på den nordøstlige (højre) side. På modsat side smyger Uggelhuse marina sig langs med kanten. Indsejlingen til Marina er 2 meter dyb, og bassinet inderst 1,7 meter.Der er dog også den mulighed at fortøje ved eget bolværk ved grunden. Det kræver dog noget arbejde med oprettelse og vedligeholdelse/sikring af bådpladsen. Vanddybden her er ca. 1,5 meter. ~
Boligen står i store træk, som da huset blev bygget i 1969: Med oprindeligt køkken, badevær. og gæstetoilet, døre, gulve og så videre.
Alle vinduer mod nord er skiftet til kunststof-vinduer, og de øvrige har fået skiftet ruder. Tag, træpillefyr og i køkkenet: komfur og opvaskemask. er af nyere dato.
Via hoveddøren træder du direkte ind i husets store stue med spisebord i den ene ende, sofahjørne i den anden og adgang til alle husets øvrige rum. Midt i stuen står husets brændeovn og den store skorsten, der er muret op med natursten - det nærmer sig et kunstværk!
Her er en diminutiv fordelingsgang ved gæstetoilettet. Den leder til det ene af husets i alt tre pæne sovevær. samt ud til et kolossalt og lyst bryggers. I bryggerset står træpillefyr (ingen snavs), og her er plads til vask og tør mv., rigelig plads til opbevaring, og så desuden udgang til haven.
Med vinduerne mod fjorden er der fra stuen adgang til to pæne vær., og rummeligt badevær. med fine lyse gråblå 13 X 13 cm vægfliser fra perioden og beigebrune gulvklinker. Her er både bidet og toilet- det var ren wellness i start 70'erne - og fin plads til opbevaring.
Køkkenet er nydeligt og enkelt indrettet med spiseplads, stort vindue mod fjorden, hvide vægfliser og lysgrå skabslåger.
En dobbelt glasdør fører fra stuen ind i endnu en stor stue, der går i vinkel 'rundt om' køkkenet. Her er et stort dobbelt vinduesfag med den skønneste fjordudsigt, og der er desuden dør til baghaven.